Με την επίσκεψη στην kontos.gr αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Τρόποι Πληρωμης

1. Πληρωμές με Αντικαταβολή

Μέσω αυτή της μεθόδου, τα προϊόντα σας έρχονται μέσω courier και η πληρωμή τους γίνεται τη στιγμή της παραλαβής. Η παραγγελία σας θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται μόνον αφότου εμείς επικοινωνήσουμε μαζί σας. Επομένως, ακριβώς μετά την καταχώρηση της παραγγελία σας, να είστε διαθέσιμοι, ώστε να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Δυστυχώς, θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε με αυτό τον τρόπο την ταυτότητα σας προτού προβούμε στην αποστολή της.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον λογαριασμό μας. Το ακριβές ποσό που συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αποστολής, θα το πληροφορηθείτε ανάλογα με την μέθοδο παραγγελίας σας.

•    Αν παραγγέλλετε μέσα από το www.kontos.gr, τότε το ακριβές ποσό εμφανίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
•    Αν παραγγέλλετε με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, θα το πληροφορηθείτε από τον συνεργάτη μας που σας βοήθησε στην υποβολή της παραγγελίας σας.

3. Κατάθεση μέσω web banking

Με τη χρήση Web Banking, η οποία σήμερα είναι διαθέσιμη από όλες σχεδόν τις Τράπεζες, επιταχύνεται σημαντικά η όλη διαδικασία, αφού τα χρήματα μεταφέρονται ταχύτερα. Σε όλες τις περιπτώσεις τα χρήματα που θα πρέπει να φθάσουν στον λογαριασμό μας θα πρέπει να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το αναγραφόμενο ποσό στο τέλος της παραγγελίας σας ΚΑΘΑΡΟ, χωρίς επιβαρύνσεις ή κρατήσεις. Στην περίπτωση του Web Banking, όταν σας ζητηθεί να προσδιορίσετε ποιός επιβαρύνεται με τα έξοδα, (αποστολέας, παραλήπτης ή και οι δύο) θα πρέπει να επιλέξετε «Αποστολέας».

Ο Λογαριασμός μας είναι o ακόλουθος:

EUROBANK:
IBAN:
Δικαιούχος: ΚΟΝΤΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παραγγελία σας θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται μόλις τα χρήματα εμφανιστούν στον παραπάνω λογαριασμό.